[A] Kako skinuti GTA San Andreas

Post Reply
Mustafa
Admin
Posts: 134
Joined: Sun Apr 16, 2023 2:39 am

[A] Kako skinuti GTA San Andreas

Kako skinuti Torrent

Najjednostavnije bi bilo da radite preko µTorrenta, koji možete skinuti sa sledećeg linka https://utorrent.en.softonic.com/ . Kada uđete na ovaj sajt, izaberite Basic (besplatnu) verziju µTorrenta i kada skinete program, instalirajte ga. Tokom instalacije, sve što morate da radite je da birate opciju “Next” i da uklonite štrik sa opcije da se µTorrent pali čin pokrenete računar – opcija “Start µTorrent when Windows starts up”. Prilikom instalacije povedite računa da ne skinete i neke reklame, koje će vam samo usporiti računar.

Kako skinuti WinRaR

WinRaR je program koji sluzi za raspakiranje instalacije, njega mozete preuzeti preko sledeceg linka https://www.win-rar.com/download.html?&L=0. Instalacija je kao i na instalaciji Torrent-a.

Kako skinuti i instalirati GTA San Andreas

Prvo trebate posjetiti Download zonu – http://www.mediafire.com/file/iaitcqc97 ... ndreas.rar i kliknuti opciju za preuzimanje GTA San Andresa.

Image

Nakon sto ste klinkuli na Download sacekajte odredjeno vreme da vam se vasa igra preuzme.

Image

Kada vam se igra preuzela podesite da vam se raspakuje pomocu WinRaR-a i prvi folder GTA San Andreas prebacite gde zelite da vam igra bude u vasem racunaru.

Image

To bi bilo to verujem da nije nista tesko i zelimo vam ugodanu igru!
Post Reply